Nittorp U

Referat: Toarpsalliansen A - Nittorp U

Toarpsalliansen - Nittorp U 2-1 (0-0)
Säsongens solklart bästa prestation! Hittills!
Försnacket handlade om att jobba i 90 minuter, fokusera på prestationen och njuta av tillfället. Ni tog oss på orden, tjejer!

Visst hade Nittorp mer boll och kändes tyngre, men alla slet förtjänstfullt och dom gångerna man kom igenom var Esther grym i målet. Idag hade vi dessutom den lilla turen som behövs när man slår ur underläge. Å andra sidan kändes vi farliga hela tiden i våra omställningar. Närmare än en ribbträff kom vi dock inte i första.

I andra fortsätter vi att kriga för varandra. Nu orkar inte Nittorp ligga på lika mycket utan vi hittar fler möjligheter mellan och bakom deras backar. I 49:e minuten rensar Nittorp ett av våra anfall. Elsa möter perfekt på ett tillslag och bollen dimper ner hos Nova som sätter 1-0. Nästan direkt kan Nittorp replikera och sätter 1-1 i 51:a minuten. Andra halvlek är mer ställningskrig. Nittorp skapar lägen genom att ta fart från mittfältet och löpa sig igenom och vi fortsätter att vara farliga i våra omställningar. När matchen ser ut att sluta oavgjort, lyckas Linn få igenom en boll till Ida. Iskallt sätter hon den mellan benen på målvakten och vi tar ledningen med 2-1 i 90:e minuten. Vi lyckas hålla tätt bakåt och tar en riktigt tung seger!

Nu vet vi hur bra vi kan vara när vi lyckas hålla gemensamt fokus över 90 minuter. Nu konserverar vi den känslan till kommande A- och U-matcher. Stort tack också till dagens bollkajsor från Dalsjöfors F08.